Monday, October 18, 2004

fin: paperitiikeri sanoo roar!

nii-in. jos sita edes kerran elamassaan olisi vaarassa. siis silleen hyvalla tavalla vaarassa.
jokin aika sitten mutisin lusikoinnin jalkeisista vieroitusoireista ja sen sellaisesta. juuri nyt elamani olisi kovasti paljon nautinnollisempaa, jos olisin puhunut paskaa kyseisessa aikaisemmassa postituksessani ja voinut niin tanaan todeta. mutta ei.
ollaan sitten sateen mukana tasoiteltu viikonlopun loistofiiliksia niin perkeleen pohjamudissa, ettei pahemmasta valia. taustalla soi nine inch nails -kokoelman agressiivisimmat biisit aivan liian lujaa ja veressa julmetusti liikaa kofeiinia ja sokeria. ja pms, perkeleen pms. mur.
ja mika vitun juttu taa sade on sydneyssa, hah??? tasta ei puhuttu mitaan matkaesitteessa! jos sadetta olisin ollut vailla, niin tuskin olisin lentanyt lontoota pidemmalle!
--
yritin muka tehda tanaan koulutoitakin. paskat. puoli paivaa meni hukkaan painotyopajalla ja sen sijaan, etta olisin saanut jotain aikaiseksi, niin tuhosin vain kokonaisen helvetin ison arkin kallista ja hyvaa paperia. -ttu. oh well, back to the old drawing board.
ainoa hyva juttu oli, etta saatiin tanaan kaksi viikkoa jatkoaikaa videotaiteen lopputyolle. pelasti persnahkani sitten pahemman kerran.
--
jotain positiivistakin: isi-papalta tuli paketti perjantaina. oli matitahnaa, nakkaria, salmiakkia, suklaata ja tiesmita. (heh. tietysti voi luottaa rakkaaseen sukuun pakata laktoosi-intoleranssista karsivalle neidolle monta kiloa fazerin sinista matkaan. [lisaa tahan valtaisa vatsakramppi]). ainoa huono puoli oli, etta mun kiinalaisen ihmeteeni tilalla oli paketissa vain kirje tulliviranomaisilta, jossa ystavallisesti ilmoitettiin, etta mun tee oli parhaillaan matkalla poltettavaksi. grh. tanaan tuli sitten mamalta paketti jossa oli laja lumenen tuotteita ja kotiin unohtuneet juoksukengat karkin kera.
ensin ajattelin vetaa paalle oikein kunnon sokerihumalan ja sitten menna purkamaan agressioni ja frustraationi salille. tassa mielialassa kun askeiseen yhtaloon viela lisataan joku testosteronipelle testaamaan uusinta nerokasta iskurepliikkiaan kesken venytyksien niin voin luvata, etta tarvitaan useampi kaveri irroittamaan nama virheettomasti manikyroidut kynnet sen idiootin kaulanahasta.

No comments: