Tuesday, October 19, 2004

fin: nirsk.

taas sataa. ja jos saatiedotuksiin on luottamista, niin sataa viela loppuviikon. onneksi sentaan saatiedotusten luotettavuus on samaa luokkaa kuin taideopettajien ajoissa tunnille saapumisen todennakoisyys. toivoa siis on.
aani hukassa. joku taisi vieda sen yolla. jaljella on vain saalittava pihina ja karheus kurkussa, joka viittaa hyvin pian saapuvaan kurkkukipuun. sen siita saa kun puhisee.
--
tanaan on ongelma. pitaisi paattaa, etta mita teen videoni aanen suhteen. eras aaneen erikoistunut kanssaopiskelija kun vaansi uusimmalle videolleni 5.1 aaniraidan.
ongelma on, etta ainoa editointiymparisto jossa aani toimii surroundina, vaatisi istumaan koululla superylibuukatussa studiossa. rakkaassa vaavissani kun ei ole siihen kykenevaa aanikorttia sen enempaa kuin riittavaa maaraa kajareitakaan. parhaillaan ei loydy kuin kaksi etukaiutinta ja subbari.
toinen ongelma tuleekin sitten videon esitysvaiheessa. valmistuvat oppilaat ovat vallanneet jokaisen senttimetrin studiotilaa ja jokainen videoon/aaneen kykeneva huone on jo viety. ei ole pelkoa, etta esitysvaiheessa olisi vapaana enaa tilaa, joka 5.1 aaneen kykenisi.
muttakun se olisi niin kovin siistia. paasisi leikkimaan kuvalla oikein kunnolla ja luotua tilan tuntua. vituttaa.

No comments: