Thursday, December 09, 2004

thursday's bad idea

i've been feeling vulnerable to bad ideas for a while so what the hell, let's pick up this one too:

earl grey flashed us her bellybutton so i'll be the blonde bint to follow and do the same. specially since my stoopid lil butterfly is so teen perty that it suit's an old hag like me so very well.

[insert here a deep sigh in hope that the age crisis will pass one day]

5 comments:

oopa said...

ei kai sitten voi sanoa muuta kuin että todella kiva napa. kovin voisi kuvitella, että carriellä - sinkkuelämäässä - olisi samanlainen koru... tiedä sitten...

tp said...

heh. nyt sitten kylla loppuu nama carrie-vertailut alkuunsa!

aikaisemmin olen kuullut useampiakin vertauksia herra liituraidan ja mr. bigin valilla. kenkakokoelmastani hihitellaan lahes poikkeuksetta, etta missas ne kaikki manolot on ja nyt sitten viela tuo pirhonen.

no joo, jos niista neljasta pitaa valita, niin ehka carrie on kuitenkin pienin paha. sisainen samanthani unohtui jostain syysta suomeen ja miranda sai hatkat punaisten hiusten ja corporate whore uran taakse jaadessa. charlottea minussa ei koskaan ole tainnut ollakaan.

konus said...

;) nice piercing

oopa said...

Mielestäni sinkkuelämää sarjan kaikki hahmot olivat inhoja. Aina se ikuinen kysymys: kuka on paras? Olisi carriekin ottanut vain sen Aidanin (?), niin olisi vältetty muutamalta tuotantokaudelta... noh, sellaista se elämä sitten välillä on. Toisaalta samatha sai sitten parhaan miehen.

Mikko said...

Nyt on älähdettävä, ei auta mikään. Sinkkuelämää oli aivan kauhea sarja. Ei kai nyt meidän suloista pikku tp:tä voi verrata niihin kamaliin ämmiin, eihän? Vai asuuko siellä jossakin pinnan alla sittenkin karrrmea nakopsyrtty ja miestenkiduttaja? Hui! Setää alkaa peelottaa kohta...