Tuesday, November 16, 2004

fin: perkeleen kaksilahkeiset top5

ha! haaste vastaanotettu! likainen leikkipoika avautuu naisten arsyttavimmista tavoista. mina helppona blondina tietysti tartun syottiin ja tarjoan viisi vastinetta miesten maailmasta:

 1. tahtaamisongelmat seisaallaan virtsatessa
  kuvottavaa ja kertakaikkiaan sietamatonta. grh.
 2. marina kenka/vaatekaupassa
  myohemmin kuitenkin juuri niita samaisia stilettokorkoja tai pinkkeja pitsistringeja kuolataan ja ylistetaan tauotta. tunkeleentanan mantti, ei ne itsestaan sinne kenkahyllyyn tai vaatekaappiin ilmesty!
 3. eri asennoituminen neitiin potentiaalisena tyttoystavana ja tyttoystavana
  se lyhyt hame tai avonainen toppi jotka saivat poikaparan hulluksi potentiaalin tyttoystavan paalla, aiheuttavat vuoren varmasti kohtauksen jos tyttoystava yrittaa lahtea tyttojen iltaan ne paalla.
 4. kaksinaismoralismi
  poikien kesken on sallittua rehvastella seksista, mutta tyttojen ompeluseuran seksikeskustelut on ehdottoman kiellettyja ja suunnattoman traumaattista poika-paralle ...wtf?
 5. loputon miehisyyden todistelu
  uskokaa jo: ikean tms. huonekalut rakentuvat helvetisti napparammin kauniimman sukupuolen toimesta. pysykaa siis vain kiltisti kauempana bisse kourassa sohvalla rohnottaen, kun kerrankin voitte. myoskaan taustalta huudetut loputtomat (virheelliset) ohjeet eivat ole toivottuja.

2 comments:

M said...

Voi miten harmittakaan se tosiseikka, että mulla oli kerran koukussa shoppailusta nauttiva mies. Kun en silloin vielä itse ollut ymmärtänyt shoppaamisen kauneutta vaan nurisin että eikö voida jo lähteä jollei sulla ole ees mitään ostettavaa. Enkä halunnut sitä seurakseni naistenvaateliikkeisiin, joissa vierailin tuolloin n. kahdesti vuodessa, pakon edessä.

Huoh. Nykyään osaisin jo ymmärtää tuollaisen miehen arvon.

Nimim. Raamattuni on Italian Vogue

Keku said...

Viisi ärsyttävintä piirrettä ihmisiä lajittelevissa stereotypioissa ja halutuissa ominaisuuksissa vastakkaisessa sukupuolessa ja luuloteltujen odotusten takia opituissa kosiskelevissa tai itsetuntoa ylläpitävissä käyttäytymistavoissa:
1) stereotypiat
2) stereotypiat
3) stereotypiat
4) stereotypiat
5) stereotypiat